RİZE / PAZAR - Pazar 10 Mart Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Tübitak Bilim Söyleşileri kapsamında "Yaşamı Kolaylaştıran Nükleer Uygulamalar" isimli söyleşide Ege Üniversitesinden Prof. Dr. Fazilet Zümrüt Biber Müftüler ile okulumuz öğrenci ve öğretmenleri bir araya geldi.

Nis

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle beraber kitap fuarına gezi düzenledik.

Nis

Proje koordinatörü Gizem TEKİNALP, proje danışmanlığı yapan Havva AKIN, Huri SANCAK, Merve ÖZTAŞ, İlknur PIRGON, HIZIR Ömer TELATAR, Adem GALIPOGLU, Yasin ZENGIN,

Emine KARTAL hocalarımıza ve katılımcı tüm ögrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Bugün Yeşilay Kulübümüz öncülüğünde Özel Doğu Karadeniz Engelli Bakim Merkezi'ne bir ziyaret düzenledik. Çizdik, boyadık, pasta yaptık, örgü ördük, horon oynadık... Bu özel etkinliğe önder olan Emine KARTAL ve Havva AKIN hocalarımıza yürekten teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Nis

İl çapında düzenlenen bilek güreşi müsabakalarında iki gümüş madalya kazanan ögrencimiz Bahri Kağan FERAH'ı tebrik ediyoruz.

Nis

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında tüm öğretmenlerimizle bir araya geldik.

Nis

Proje kapsamında gerçekleştirmiş olduğunuz portre çalışması

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı sebebiyle okulumuz öğrencileri arasında yapılan bilgi yarışması sonucunda birinci olan 11-C sınıfını gönülden tebrik ederiz.

Haz

Doka Projesi kapsamında okulumuza kazandırdığımız sanat atölyesi,  okulumuz öğrencilerinin yıl boyu yapmış olduğu çalışmalar okulumuz koridorlarında sergilendi. Birbirinden güzel çalışmalar yapan öğrencilerimiz  daha sonra karaoke ve horon oynayarak eğlendiler. Okulumuzda emek veren görsel sanatlar derslerine giren Aşkın CELEP öğretmenimize ve emek veren tüm öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

Pazar 10 Mart Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İstekli öğrencilerine İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimlerini verdi. Öğrencilerle hem keyifli çalışmalar hem de İSG konuları işlendi.

Konuların içeriğinde; Çalışma Mevzuatı,

Çalışanların Hak ve Sorumlulukları,

İş Yeri Temizliği ve Düzeni

İş Kazası ve Meslek Hastalığı

Sağlık Konuları ve Teknik Konular

üzerinde duruldu. Ayrıca Kişisel Koruyucu Donanımlarının öneminden bahsedildi.

İSG eğitimi sonrasında da Okul Müdürü Muhammet Muzaffer SÜMER tüm öğrencilere teşekkür ederek "Katılım Belgesi" verdi.

Şbt

Okulu iyileştirme ve güzelleştirme çalışmaları kapsamında ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Destekleriyle okulumuzun ıslak zemin bölümleri,

ERKEK VE KIZ TUVALETLERİ, ÖĞRETMEN TUVALETLERİ ve LAVABOLARI  komple,

AYRICA MUTFAK BÖLÜMÜ yeniden yapılarak öğrencilerimizin ve personellerimizin hizmetine sunulmuştur.

Bu hususta bize maddi ve manevi her türlü desteği veren İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Nimet Büyük'e teşekkür ederiz.

OKULUMUZDA KARNE HEYECANI

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı I. dönem başarıyla sona erdi.

Okulumuzda gerçekleştirilen faaliyetlerde öğrencilerimiz karnelerine kavuştu.

Okulumuzda bu yıl öğrencilerimize karnelerinin yanında kütüphanemizden seçilen kitaplardan hediye edildi.

Okul müdürü Muhammet Muzaffer Sümer öğrencilerimize kitaplarını takdim etti.

Dönem sonunda da öğretmenlerimizle beraber yemekli bir faaliyet düzenlendi.

Okul Müdürü Muhammet Muzaffer Sümer öğretmenlere "Bir dönemi daha sayenizde kazasız belasız huzur içerisinde tamamladık hepinize sonsuz teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız." ifadelerinde bulundu.

Ekm

"13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü" Kapsamında okulumuzda Depreme yönelik tatbikat yapılmıştır.

Tatbikatın yapılmasında sivil savunmanın önemi vurgulanmıştır.

Ekm

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurulu Toplantısı 13.10.2022 tarihinde saat 10.30 da gerçekleştirildi.

Okul Aile Birliği Başkanı; Çiğdem BİRBEN oy çokluğuyla seçilmiştir.

Eğitim Öğretim uygulamasıyla ilgili birçok kararlar alındı.

Ekm

Mevlit kandili münasebetiyle okulumuzda birçok etkinlik yapıldı.

Bu etkinliklerden biri öğrenciler ile birlikte okul panosu düzenlendi. Ayrıca çizgilerle 40 hadis etkinliği yapıldı.

Okulumuz din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni Özlem NİŞANCI tarafından tüm sınıflarda Kur'an-ı Kerim dinletisi yapılarak günün önemini anlatan sinevizyon gösterisi izletildi.

Hocamız tarafından Hazreti Muhammed'in sünnetleri bilimsel boyutlarıyla ele alınarak işlendi.

Ayrıca öğrencilerimizin sürekli kullandıkları masalara Hazreti Muhammed'in hayatını anlatan eserler bırakılarak okumaları sağlandı

12 Ekim tarihinde müftülük tarafından okulumuzda Hazreti Muhammed konulu seminer verilecektir.